head1 head2

Kérjük, ismerjék meg a „Gyermekek a mezőgazdaságban” projekt konzorciumi vezető tagját a

Jászapáti a Mi Városunk Alapítványt!

 Az alapítványt 2012.december 12-én alapította 11 alapító tag.

 Alapvető célja:

Jászapáti város, mint közösség, mint sajátos életforma újrafogalmazása és így megerősített és újonnan kialakított emberi kapcsolatokban rejlő lehetőségek feltárása, kiaknázása. Ezáltal Jászapáti, mint lakóhely vonzóvá tétele, a város megtartó erejének növelése és új, életformákat preferáló betelepülőknek a városba csábítása.

Céljaink közé tartozik a kapcsolattartás az elszármazott Jászapátiakkal, és nem utolsó sorban Jászapáti, mint turisztikai célpont ismertté és vonzóvá tétele. Élhetővé és szerethetővé tenni városunkat, lehetőséget biztosítani a fiatal generáció számára az otthonteremtésre, biztosítani a megélhetéshez szükséges munkahelyeket.

Alapítványunk az elmúlt időszakban szerepet vállalt több olyan tevékenységben, amely a településünk fejlődését, szépítését segítette:

- Adományok gyűjtése a ravatalozó építésére,

- „Mága Zoltán jótékonysági koncert szervezése,

- „Szomszédok Egymásért” mozgalom

-„Jászapáti legszebb virágos utcája” pályázat

- Templom toronyórájának felújítása

 

Amint az alapszabályban is megfogalmazódik, az Alapítvány kezdeményező kíván lenni

az olyan fiatalokat célzó, Jászapátit népszerűsítő társadalmi és kulturális események létrehozásában, melyek összhangban vannak a kitűzött célokkal.

Működésünk egyik fontos célcsoportja a fiatalok, így szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy ez a korosztály városunkban maradjon, és itt tudjon tartalmas, értelmes cselekvési teret nyerni.

A föld, a természet szeretete, a kertművelés itt vidéken szerves része a hétköznapoknak, de sajnos nem minden korosztálynak van alkalma ezt megtapasztalni.

Örömmel veszünk részt a „Gyermekek a mezőgazdaságban” mintaprojekt megvalósításában, mert ezzel is hozzájárulhatunk ahhoz, hogy a projektbe bevont fiatalok részére - ezzel a tudással, tapasztalattal gazdagodva új lehetőségek nyíljanak meg.

 

Elérhetőségünk:

Jászapáti a Mi Városunk Alapítvány 5130 Jászapáti Petőfi u. 90.

Honlap: jaszapatiamivarosunk.hu

Telefon: 06/30/9554989

 

Sikeres együttműködést és jó munkát kívánunk minden kedves résztvevőnek!!

 

Az alapítvány kuratóriuma:

 

Kalmár Rozália

Farkas Ferenc

Kalmárné Nagyistván Erika

Contact Details

The Dunes, Top Road,
Strandhill,
Co. Sligo,
Ireland

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Website: www.joomla51.com

Disclaimer

All stock images and icons are for sample purposes only, intended to represent a live site and are not included with the template.


Images used are available from shutterstock.com. Links are provided if you wish to purchase them from their copyright owners.