head1 head2

A Jászapáti temető épülő ravatalozójának támogatására szervezett adománygyűjtő koncertet a „Jászapáti a Mi Városunk” alapítvány Mága Zoltán világhírű hegedűművész közreműködésével a csodálatosan szép Jászapáti Római Katolikus Templomban július 14.-én vasárnap délután. Ez volt az alapítvány első, egyben bemutatkozó rendezvénye.

A templomban zsúfolásig megteltek a padok, sokan csak állva tudták végighallgatni a mintegy másfél órás koncertet, amelyre a jászapátiakon túl a környékbeli településekről, de még a Fülöp-szigetekről, az Egyesült Államokból, Németországból és Hollandiából is érkeztek vendégek.

Mága Zoltán és csinos kísérői eufórikus hangulatot teremtettek a templomban. Csodálatos zenéjükkel lenyűgözték a közönséget, maradandó élményt nyújtva produkciójukkal. Mága Zoltán önzetlen kreatív tevékenységével belopta magát a jelenlévők szívébe és Jászapáti történetébe.

A gálaest teljes bevétele a ravatalozó építését támogatja, amely az alapítók vagyoni hozzájárulásával már meghaladja az 1 millió Ft-ot. 

A „Jászapáti a Mi Városunk” alapítói és kuratóriuma nevében nagyrabecsülésünket fejezzük ki Mága Zoltán művész úrnak, hogy sűrű programja mellett időt szakított a mi rendezvényünkre. Egyben megköszönjük mindenki áldozatos munkáját, akik közreműködtek és segítettek a rendezvény létrehozásában és lebonyolításában. Legfőképpen pedig köszönjük azoknak, akik eljöttek és jelenlétükkel támogatták a nemes célt.

Az adománygyűjtést folytatjuk. Az alapítvány megkezdte az 1.000 Ft – 5.000 Ft – 10.000 Ft névértékű téglajegyek árusítását az Önkormányzat, a Városi Könyvtár és a Kalmár Fűszer és Csemege bolt épületeiben. A vásárlókat regisztráljuk és – hozzájárulásuk esetén – nevüket egy később megjelenő Emlékkönyvben kinyomtatjuk emlékül az utókor számára.

A ravatalozó a tervek szerint még az idén október hónapban átadásra kerül, ahol méltó módon vehetnek végső búcsút elhunyt szeretteiktől a jászapáti emberek.

A koncert – az összegyűjtött adományokon túl – csodálatos élményt, lelki feltöltődést adott a résztvevőknek.

Vasárnap délután nagyon jó érzés volt jászapátinak lenni!

Dr. Tajthy József
alapító tag

Contact Details

The Dunes, Top Road,
Strandhill,
Co. Sligo,
Ireland

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Website: www.joomla51.com

Disclaimer

All stock images and icons are for sample purposes only, intended to represent a live site and are not included with the template.


Images used are available from shutterstock.com. Links are provided if you wish to purchase them from their copyright owners.